Produse personalizate

 

         In cazul in care alegeti variata de personalizare a produsului, pretul pe care il veti plati este acelasi cu al produsului nepersonalizat.

Pentru a realiza personalizarea, trebuie achitata un avans de personalizare care se va stabili in functie de volumul dorit. 

Veti putea sa folositi aceasta cantitate personalizata oricand doriti, in functie de volumul consumului locatiei dumneavoastra, astfel veti da comenzi doar pentru consumul aferent unei perioade scurte, pentru a nu va bloca spatiile dumneavoastra de depozitare. 
 

In cazul in care gestionati mai multe locatii, in acelasi oras sau in orase diferite ale tarii, vom livra comenzile la fiecare locatie in parte, oferindu-va periodic pe mail o statistica a comenzilor pentru fiecare locatie in parte.
 

Pentru realizarea graficii personalizate nu trebuie decat sa ne trimiteti pe adresa de e-mail ambalarelaplic@gmail.com sigla dumneavoastra (de preferat in format vectorial) si detaliile care doriti sa fie incluse in grafica plicului. 

Personalizarea se face in policromie pe ambele fete, astfel ca puteti sa inserati detalii ale locatiei (adresa, site web. adresa de mail, telefon rezervari, etc).

Departamentul nostru de creatie va va trimite pe mail propunerea pentru grafica plicului bazandu-se pe sigla si specificatile dumneavastra, si prin comunicare vom ajunge exact la grafica care o doriti. 

Dupa terminarea primei transe de plicuri personalizate se poate modifica grafica pentru o noua transa de plicuri personalizate. In cazul in care volumul firmei sau al locatiilor dumneavoastra este mare, puteti sa negociati pretul de achizitie in functie de aceste volume. In acest caz va trebui sa discutati detaliile specifice dumneavoastra pentru a gasi solutia optima care se potriveste specificului locatiilor pe care le aveti.

In oricare din variantele pentru care optati, produs personalizat sau nepersonalizat, important este ca veti avea un produs calitativ care va fi livrat fara sincope de aprovizionare de fiecare data cand dumneavoastra dati o comanda. 

Avantajele personalizarii plicului:

  • Nu va mai trebui sa cautati produse comparabile in supermarketuri, unde deseori nu le veti gasi.
  • Posibilitatea de a va face cunoscute marcile si interesele in spatiile proprii si nu pe ale producatorilor. 
  • Posibilitatea unei evidente mai stricta a produselor vandute de catre angajati ex: cafea, ceai ...

 


Plic Zahar alb - Plic Zahar brun - Plic Indulcitor

 

Plic zahar brun  5g - personalizat French Bakery  Plic zahar 5g - personalizat French Bakery  Plic zahar alb 5g - personalizat Casino Restaurant Vesuvius  Plic zahar brun 5g - personalizat Grand Moulin  Plic zahar tos 5g - personalizat Grand Moulin

 

  Plic zahar brun 5g - personalizat Phoencia Hotel & Resort   Plic zahar 5g - personalizat Phoencia Hotel & Resort   Plic Indulcitor 0,5g - personalizat Phoencia Hotel & Resort Plic Indulcitor 0,5g - personalizat Phoencia Hotel & Resort

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Plic Sare - Plic Piper - Plic Boia de ardei

Plic sare 1g - personalizat Dristor Kebap  Plic piper 0,3g - personalizat Dristor Kebap  Plic boia 1g - personalizat Dristor KebapPlic boia 1g - personalizat Dristor Kebap
Plic sare 1g - personalizat Dinner food   Plic piper 0,3g - personalizat Dinner food   Plic sare 1g - personalizat Lebanos - Pallas Mall Iasi    Plic piper 0,3g - personalizat Lebanos - Pallas Mall Iasi  Plic sare 1g - personalizat LaSafi - Baneasa Shopping City Plic piper 0,3g -  personalizat Dyno's        Plic piper 0,3g -  personalizat Dyno's